Äventyr 16: Minigolf på spanska

IMG 2283

Vi testade även minigolf på spanska, vilket var rätt kul – och annorlunda. För det fanns ingen utslagsplats – det fick man hitta på själv. Och det fanns inga nummer på banorna. Och en del banor var så lätta att det var som att skjuta iväg bollen rakt igenom en rutschkana och göra hole-in-one, medan andra var sjukt svåra. Vi skulle till exempel slå bollen i en exakt båge för att den skulle flyga igenom luften och in i ett böjt rör som stod i ena änden av banan, en halv meter upp i luften.
Gunnar och jag blev helt svettiga när vi stod och slog och slog och slog och muttrade att ”det var ju själva fanken!”. Lika frustrerade som vi var de tio eller tjugo minutrarna – lika lyckliga blev vi när vi äntligen lyckades. Yesss!

IMG 2298

IMG 2282

KOSTNAD: 16 euro för hela familjen.

BETYG:
Gunnar: 4. Det störde mitt ordningssinne att det inte fanns några nummer på banorna. Och så var det extremt varmt.
Hillevi: 4. Jag gillade de vackra, vitkalkade banorna som var små konstverk i sig – och att det fanns både svåra och lätta banor.
Elliot: 5. Det var lite bättre än i Sverige, för de var lättare och man kunde göra i sin egen ordning.
Movitz: 4110. Minigolf var jätteroligt.
Lykke: 25. Minigolf var jättejätteroligt.

IMG 2292
Glasspaus – det var ju lördag!