Middagsfrid gillar Experimentet!

Middagsfrid

Middagsfrid skriver en lång, bra och tänkvärd recension på Experimentet. Vad glad jag blir. Det känns riktigt stort, för är det någon som kör med genomtänkt mat så är det Middagsfrid. Du kan läsa hela inlägget här.

Inlägget slutar så här fint:

”Jag är imponerad av familjen Wahl för det är svårt att bryta rutiner och också för att de tyckte att detta var så viktigt att de bestämde sig för att lägga mycket tid på familjeaktiviteter. Det är ju så mycket enklare att bara låta dem titta på TV. Här skulle jag själv tänka att inte vill rucka på min lästid eller egna träningstid för att t.ex. paddla kajak med familjen. Men det är säkert berikande när man väl gör det. Jag känner mig inspirerad att engagera mina egna barn och bryta det här med tid framför skärmar för både barnen och oss vuxna. Det är nog viktigt att inte bara ta bort något från barnen utan att erbjuda något annat roligt istället. Jag ska verkligen ta mig en funderare på hur jag kan ta till mig den här bokens idéer. Läs den!”

Ja, läs gärna Experimentet.