Olle – veckans NMT:are!

Olle är en sådan där människa som är så oerhört viktig för NMT-gänget, bara för att han är den han är. Man blir glad av Olle. Bara man ser att han dyker upp blir man glad. Det finns så mycket kärlek, humor och busighet hos Olle som smittar av sig. Man skrattar mycket med Olle. Ibland fnissar man lite åt honom – han är inte världens vigaste människa, om man säger så – men nästan alltid skrattar man med honom. Olle är ett lysande exempel på alla dem som kanske inte springer längst fram i ledet alla gånger – men som står för den underbara och livsviktiga energin som håller ihop gruppen och skapar den unika familjekänslan inom NMT.

Hej Olle Dahlén, 51, varför började du på NMT?
Jag började pga att en god vän tränade och pratade så gott om det, jag var bara tvungen att stilla min nyfikenhet. Man brukar säga att folk jojjobantar, jag jojjotrände innan jag började på NMT.

Varför är det så kul med NMT?
Det är så himla roligt med gemenskapen och man kommer iväg till träningarna för att inte svika sina kompisar känns det som, märkligt va?

Vad har du för målsättning med NMT?
Jag har ingen speciell målsättning med träningen förutom att jag vill fortsätta må så bra som jag gör nu. Allt känns så mycket enklare när man fått upp både kondis och muskler i hela kroppen.