Nu gör vi en nystart!

IMG 6213

Äntligen kom snön. Och det första jag tänkte var: Icebugs!
För er som inte är bekanta med dessa små underverk, så är det alltså dubbade springskor. Världens bästa. Skor att älska. Så är det bara.
Och jag blev så glad över att jag tänkte så, för det har varit segt med träningen de sista månaderna. Först var det för mycket jobb och föreläsningar. Sedan var det de vanliga höstförkylningarna och magsjukorna som bara gick runt runt. Som hjulen på bussen, ungefär.
Och sedan kom den, den enorma tröttheten.
När jag inte får träna, då blir jag trött. Jag blir trött i själen, trött i kroppen, trött i sinnet. Allt känns omöjligt. Jag borde veta vid det här laget att det också är en dipp efter alltför mycket kringflackande. Jag pratade med underbara Ståupp-komikern Ann Westin för ett tag sedan och hon sa likadant. Så fort hon går av scenen efter turnérandet kommer dippen. Hon har lärt sig leva med det, låter den komma och gå. För mig kommer dippen fortfarande som en fullständig överraskning.

DSC 0132

Men nu kom snön! Äntligen. Och jag fick spring i benen. De är några kilo tyngre nu. Andningen och kondisen är lite sämre. Men jag fick ny kraft. Det är inte illa.

Och när man får den där kraften, då ska man agera. Omedelbart. Man har fem sekunder på sig att göra något av sin kraft, visar forskning.
Så hejsan tjosan har jag bestämt och anmält mig både till Nordic Militarys kom-igång-camp som börjar i januari och till Team Nordic Trails nybörjarkurs som också startar i februari.

DSC 0082

Just nu har både NMT och TNT julerbjudanden. Så passa på att ge dig själv eller någon du tycker om en riktigt bra julklapp! Det är vi värda.
Nu kööööör vi!

Jul header 6

1 kommentar