Karins Yoga Erotica – ett julklappstips!

27121CEB-95E3-40EC-A175-A8D9BA220480.jpg

Karin Björkegren Jones är en av de vackraste människor jag vet. Ända inifrån själen och ut. Vi har haft långa samtal om livet, så jag vet att hon bottnar i allt hon gör. Hon har verkligen gjort en livsresa.
Och hon talar mycket om sin älskade yoga, om hur många, inte minst kvinnor och unga flickor med skör kroppsuppfattning, blir stärkta i sin kropp och själ av just yogan.
Hade Karin varit en man hade hon varit en guru och åkt runt och frälst hela jorden. Nu är hon kvinna och hjälper hundratals kvinnor och flickor i det tysta varje år. Eller nåja. Hon har väl synts en del i tv också.
Jag vet inte hur många kvinnor med skilsmässor eller andra trassligheter i livet som jag sett åka på något av Karins retreat – och kommer tillbaka som blommande, leende amazonkvinnor.

På Karins hemsida kan du läsa mer om hennes retreat, om hennes yoga, nyheter, meditation, yoga-dvd-skivor för livets alla skeenden, och kanske hennes allra vackraste bok: Yoga Erotica. Får man inte ett innerligare sexliv sedan man läst den boken, så vet jag inte vad som skulle hjälpa.
Ett julklappstips?

CE6892C4-883D-4704-AE4F-583A64305D69.jpg