Marie – Veckans NMT:are!

Veckans NMT:are är en tjej som jag gick rookiecampen med för ett år sedan. Sedan kom livet lite emellan, men nu är hon tillbaka igen – starkare, tokigare och mer strålande än någonsin. Jag blev så himla glad över att se henne så jag nästan brottade ner henne i leran.

Hej Marie Neumann, 30 år, varför började du på NMT?
Min pojkvän Eric hade tränat med NMT i ungefär ett halvår och var helt fast, han tyckte att jag skulle prova. Jag trodde inte att träning utomhus i alla väder skulle vara min grej och var ganska skeptisk. Dessutom var jag livrädd för löpningen, men beredd att ge det en chans. Så jag anmälde mig till en rookiecamp och började i augusti 2010, det har jag aldrig ångrat.

Hur mycket tränade du innan du började på NMT?
Året innan jag började på rookiecampen tränade jag ingenting förutom ridning varje vecka. Jag har tidigare tränat mycket i perioder, framförallt olika former av pass på gym. En rookiecamp är ett perfekt sätt att komma igång med träningen.

Varför är det så kul med NMT?
Gemenskapen definitivt. Alla är så glada, peppande och inspirerande, vi har så himla kul på passen. Jag får ut så mycket mer av träningen på NMT än om jag går på ett pass på gym eller tränar på egen hand, både fysiskt och psykiskt. Om man inte är sugen på att träna en kväll så är det någon som hör av sig, man peppar varandra att gå dit. Och är man inte där en gång är det alltid någon som undrar var man varit. Jag har dessutom fått vänner som jag umgås med utanför NMT. Även om passen ibland är riktigt jobbiga så har jag aldrig någonsin ångrat att jag gått dit!

Vad har du för målsättning med NMT?
Må bra och ha roligt!