Anneli – Veckans NMT:are!

Nej, det gick inte att få till en skarp bild på Anneli. Hon var så sprudlande glad, som alltid efter ett NMT-pass, så hon hade ännu mer skutt i benen än innan passet. Men observera kramen i bakgrunden – ett NMT-signum. Vi kramas mycket.

Hej Anneli Fia Häkkinen, 51 år, varför började du på NMT?
Det verkade så häftigt och jag fick flashback till min tid som scout.

Hur mycket tränade du innan du började på NMT?
Vad det gäller träning så har jag alltid hållt på med mestadels olika typer av aerobics. Jag har varit en kraftig periodare, börjat stenhårt och sedan tröttnat.

Varför är det så kul med NMT?
Jag gillar teamkänslan, att man verkligen sliter i hop och orkar man inte så får man support. Jag har verkligen fattat att så mycket av drivet sitter i huvudet och inte bara i mina muskler. Det har varit en häftig aha-upplevelse. Jag får utlopp för en massa överskottsenergi.

Vad har du för målsättning med NMT?
Bara att ha en träning som är KUL, som jag blir glad av och det blir jag.