Warning: Constant WPLANG already defined in /home/granding/flytt.hillevi.nu/wp-config.php on line 69
Så kommer man igång igen! – Hillevi Wahl

Så kommer man igång igen!

”Hej Hillevi! Gratulerar till snygga träningskläder, men framför allt till dina träningsresultat. Jag måste också ta tag i det hela snart innan jag rasar utför totalt. Hur kommer man igång igen efter ett längre uppehåll under småbarnsåren? Dina inlägg om träning är i alla fall hur peppande som helst.
Tack!
/Karin”

Hej Karin. Tack för dina rara ord.
Speciellt nu när jag fick en svacka en dag – så är det så skönt att få lite glada tillrop.
Jag ska försöka bjussa tillbaka, med att tipsa om det som fick igång mig: NMT. Nordic Military Training. Det låter som något militärt och läskigt och svårt, men sanningen är att faktiskt vem som helst kan börja träna i ett rookiecamp. Jag var helt otränad när jag började. Hade inte en muskel i kroppen, kunde inte göra en enda armhävning, inte springa och hade ont överallt.
Efter tre månader kunde jag göra 35 armhävningar på raken, och nu gör jag 170 på morgonen och övar på att göra enarmshävningar. Jag springer en mil utan några större problem – och allt detta för att jag har haft så himla roligt! NMT är träningsglädje rakt igenom. Så om du har möjlighet – om du bor i Stockholm, så är det mitt absoluta bästa tips.

Jag fick just ett nyhetsbrev i dag om att nästa prova på dag är den 20 augusti:

NMT – dagen
Lördag den 20 augusti, 2011 är det NMT-dagen. Det är en speciell dag med många och spännande aktiviteter. Alla är välkomna, kom och prova på vad NMT–träning kan ge dig! Kom och träffa oss på NMT, våra härliga instruktörer och ankare som brinner av lust för att ta hand om dig.
Vi träffas vid Fiskartorpet, Stockholm. Alla aktiviteter startar klockan 10.00 vi finns på plats från klockan 09.30.

Det här är vad vi bjuder på under dagen:

NMT Rookie:
Börja ditt nya liv den 20 augusti. Skaffa dig bättre hälsa, styrka och kondition. Här får du möjlighet att göra framsteg och stärka dig själv både fysiskt och psykiskt. Du träffar nya vänner. Att träna tillsammans och peppa varandra ger så mycket mer än att träna ensam. Våra ”gamla” rookies kommer att finnas på plats och kan berätta om sin resa. Kom och pröva på!

NMT Basic:
För dig som har tränat/tränar och har grundkondition men inte är ”super-fit” kom och pröva ett Basic pass. Träna med personer med din ”konditionsform” och känn vad gruppdynamiken kan ge och få en försmak på vad det kan göra för dig.

NMT Special:
Naturligtvis kör vi ett normalt pass för våra medlemmar som varit med oss ett tag och vet vilken härlig känsla det är när man kört ett bra pass! För detta krävs bra grundkondition

Välkomna till en riktigt rolig och inspirerande dag tillsammans!
Boka den 20 augusti redan nu!
Anmälan
Anmäl dig via vår hemsida:
Vi ses!

2 kommentarer

Hej Hillevi! Jag hade gärna provat på NMT men det finns inte i den del av landet där jag bor. Dessutom är jag boende på en gård på landet och har 25 km till närmaste kollektiva träning. Hade så gärna kommit upp till Stockholm för att prova på NMT den 20 augusti, men just den dagen fyller dottern 3 år…
Tack ändå för att du tog dig tid att besvara min kommentar. Jag följer din blogg och gläds åt dina framsteg. Och nog fanken skall jag också kunna få igång min småbarnsmammakropp med hjälp av de uppmuntrande ord som du planterar i mig som läsare. Tack!
/Karin