Det kom ett mail

Hej Hillevi!

Här har du ett ämne du kanske vill ta upp i din blogg:

Följande personer skulle jag vilja ”bestraffa” genom att de få tillbringa 2 veckor med mina grabbar (3 & 6):

Flingfabrikanter; att det inte kan finnas ett enda paket nyttiga flingor med en rolig leksak eller pyssel på baksidan. Nu tar vi omvägar förbi flinghyllan. Där kan man köpa flingor med marshmallows eller batmanfigurer. Hallå!!!! Hur spännande är då en nyckelhålsmärkning?
Mataffärsinnehavare; hur hade ni tänkt er att vi skall komma till kassan & betala utan att gå förbi smågodisavdelningen. Lika jobbigt var gång!
Leksaksaffär-innehavarna; tack för att de skickar ut julkatalogen redan nu när det är 2 månader kvar!!! Hur många gånger kan man säga” Det får vi skriva till tomten om” utan att låta som en idiot?! Min 6-åring vill läsa leksakskatalogen istället för go’natt saga!

Hmmm.. Det var nog allt!

Må gott!

Kram, Louise

1 kommentar

Vi har köpt osötade kalaspuffar, dvs inga sötningsmedel alls de senaste gångerna och då innehöll även de Batmanstickers :-). Är själv riktigt irriterad på att onyttiga produkter marknadsförs så tydligt till barn genom tecknade figurer och extra leksaker.