Warning: Constant WPLANG already defined in /home/granding/flytt.hillevi.nu/wp-config.php on line 69
Veckans hemläxa: Plankan i tio minuter – Hillevi Wahl

Veckans hemläxa: Plankan i tio minuter

Coach Bruno tycker inte om att vi degar till under semestern, så vi får ett nytt uppdrag varje vecka. Eller hemläxa, kan man väl kalla det. Och eftersom vi är NMT:are, hetsar vi varandra till stordåd genom glada tillrop och småtaskiga pikar.
Första semesterveckan skulle vi göra 100 armhävningar om dagen. På tå. Polaren Peer tyckte genast att det var för lite och ökade insatserna till 200 per skalle.
Behöver jag säga att jag var rätt matt i armarna efter förra veckan. De sista 50 tog jag i det grunda vattnet på Norröra. Lite fusk kanske, för det är mycket lättare i vattnet. Men ni skvallrar väl inte för Bruno?

Den här veckan är det Plankan i tio minuter som gäller. Tio minuter om dagen, minst 30 sekunder i taget. Men vi grönvästar tar åtminstone två minuter i taget, eller hur?

1 kommentar

Ååå jag höll på att ramla omkull, läste rubriken ”Plankan i 10 minuter”. Tur att jag läste vidare sen. 😀  Plankan i 10 minuter känns näst intill ouppnåligt. Det känns varje gång som om jag gör den minst i 3 minuter OCH det känns länge, när jag sen började ta tid så visade det sig att det är typ 1!!!! minut, långnäsa till mig. Nu gör jag 3×1 minut vid varje tillfälle. Ska nog öka på och göra det varje dag. Eller varför inte 1 minut 10x per dag? Tack för tipset! 🙂 Det är bra att ha lite olika träningsuppdrag under semestern. Mitt eget är att äntligen komma igång med löpträningen, gör det var annan dag. Det är tung fortfarande, men jag ger inte upp.