Dagens finaste mail

”Hej Hillevi !

Vill bara tacka dig för att du skriver världens bästa böcker! Dina tre böcker om föräldrarskapet har hjälpt mig mycket på sista tiden.
Jag hade länge misstänkt att jag var gravid(är 17 år,pappan 21 år). Alla talade om för mig och min pojkvän att vi aldrig skulle klara att ge ett barn en bra uppväxt på grund av att vi är så unga. När jag fått höra det tillräckligt många gånger trodde jag tillslut på det. Tills jag läste dina böker vill säga.
När jag skrattat färdigt till dem var självförtroendet tillbaka och det känndes som att jag kunde bli en riktig supermamma,trots att jag är ung,säkert inte gjort saker och ting perfekt och helt säkert fått fuska lite.
Dock visade det sig senare att jag inte var gravid. Men nu tror jag i alla fall på mig själv och vet att jag och min pojkvän skulle fixa att bli gravida även om vi är unga!

Tack igen för alla dina underbara böcker(har läst alla)

Vänliga hälsningar
Ellen”

Svar: Tack snälla du för ditt fina brev. Vad fantastiskt glad jag blir. Jag kan många gånger tänka om de där första mammaböckerna att de är ”bagateller” – men du och andra läsare visar att de faktiskt betyder väldigt mycket för många som läser dem.
Tack för att du påminde mig.
Varm kram!

1 kommentar

Hej fina Hillevi, Varmt Grattis till den fina utmärkelsen! Jag sitter här och är också alldeles tårögd av de fina och mycket välförtjänta hälsningar du får, fast jag inte är du, och fast jag egentligen inte känner dig bättre än vad något annat ”fan” gör, men så känns det ju så när man läst alla dina böcker från de härliga skratt mamma-böckerna till de mer sorgsamma och tankvärda böcker du skrivit sen. Jag är så glad och tacksam för att ditt kall i livet blev att dela med dig av dina erfarenheter genom att skriva så att jag och alla andra får och kan ta del av dina verk. Du är sådan fantastisk och klok kvinna och trots att jag tycker om tanken att vi alla är unika så skulle jag vilja klona dig och din snälla Gunnar och dina fina barn…för tänk vilken bra och snäll värld vi skulle få med lite fler av er! <3 All kärlek och ljus till dig för allt fint du gör för alla andra, och Tack för att du delar med dig! (på dagis hade du fått många röda hjärtan att sätta på väggen för att du är en "bra kompis"!) Vänliga hälsningar från Sara Ekström(facebook vän) som hoppas få träffa dig på riktigt någon dag så jag kan ge dig en stor Kram! 🙂