Tveta mej!

1 kommentar

Hej Hillevi !

Vill bara tacka dig för att du skriver världens bästa böcker! Dina tre böcker om föräldrarskapet har hjälpt mig mycket på sista tiden.
Jag hade länge misstänkt att jag var gravid(är 17 år,pappan 21 år). Alla talade om för mig och min pojkvän att vi aldrig skulle klara att ge ett barn en bra uppväxt på grund av att vi är så unga. När jag fått höra det tillräckligt många gånger trodde jag tillslut på det. Tills jag läste dina böker vill säga.
När jag skrattat färdigt till dem var självförtroendet tillbaka och det känndes som att jag kunde bli en riktig supermamma,trots att jag är ung,säkert inte gjort saker och ting perfekt och helt säkert fått fuska lite.
Dock visade det sig senare att jag inte var gravid. Men nu tror jag i alla fall på mig själv och vet att jag och min pojkvän skulle fixa att bli gravida även om vi är unga!

Tack igen för alla dina underbara böcker(har läst alla)

Vänliga hälsningar
Ellen