Jag får inte nog av henne

Jag kan sitta och titta på henne hur länge som helst. Hon är så otroligt fin. Jag blir tårögd hela tiden. Den där blicken. Och hennes fina leende. Armarna som viftar ivrigt. Hennes lilla mun som försöker forma ord för att prata med mig.
”Roooarr”, säger hon.
Det låter väldigt, väldigt klokt.

3 kommentarer

En fråga, boken tjocka tanten rockar fett är det en bok som riktar sig till äldre personer? jag har läst alla dina böcker om en fuskmammas liv, hjälp jag ska bli tvåbarnsmamma osv och jag älskar dom, mycket skratt, man känner igen sig i böckerna.. och sånt gillar jag. darför undrar jag om jag som yngre mamma skulle gilla tjocka tanten rockar fett? Cicci

Hon är så gudomligt vacker din lilla tös, jag blir också nästan tårögd av att se på de vackra bilderna av din dotter, kanske för att jag så väl känner igen känslan du har för henne, jag känner likadant för min lilla tulta. Allt gott till er.

Hon är så gudomligt vacker din lilla tös, jag blir också nästan tårögd av att se på de vackra bilderna av din dotter, kanske för att jag så väl känner igen känslan du har för henne, jag känner likadant för min lilla tulta. Allt gott till er.