Aprilskämt?

Nu är det ju inte april än, men det är svårt att tro att det här är på riktigt. Att barn förbjuds ha randiga kläder, för att personalen får migrän av det.
Är polarn & pyret informerade?
Och alla vi som får ont i huvudet av alla män i mörka kostymer, kan vi förbjuda dem?

2 kommentarer

Ja herregud… trodde nästan det var ett dåligt skämt. Är man så känslig och lättpåverkad borde man 1. byta yrke och 2. fundera på botmedel/metod. Man kan faktiskt inte på fullt allvar kräva att omgivningen har enfärgade plagg.
Personligen blir jag frestad att skicka dit ett gäng ungar i förda batikmönstrat.

Nu förstår jag ingenting..
Varför skulle man inte kunna visa hänsyn om det går så enkelt som att inte bära randiga kläder på dagiset? Hemma kan ju barnen fortfarande klä sig hur de vill. Är det inte bättre att barnen får ha sin glada dagisfröken istället för att hon ska må dåligt på jobbet/tvingas till arbetslöshet?
Om någon av barnen skulle må dåligt av t.ex. frökens parfym, skulle hon insistera att ha den på sig med argumentet att allt annat är ”löjligt” och hänvisa till sina ”rättigheter”?
Jag försår verkligen inte att man inte kan tänka på individer som är känsliga av någon anledning utan hånar dem och hänvisar dem till hemmet ifall andras regler inte passar dem. Just på det här sättet ser man till att inga individer som är det minsta avvikande från det ”normala” blir accepterade i samhället. Vem skulle önska sådant beteende av sin egen omgivning?
Jag måste erkänna att jag lite chockad över dessa ”hårda bud” som presenteras på en annars så ”snäll” sida.. tycker inte om sånt..