Rss-fix

Dagens fixarmail:

”Hej!
Jag har följt din blogg ganska länge nu och med en uppväxt fylld av alkohol i olika varianter, så kan jag lätt känna igen mig många gånger.
Men nu har jag köpt mig en ny dator och jag får inte riktigt ordning på RSS-feedern. Det är mycket lättare att läsa dom senaste inläggen om man har det på. Jag hade det på min förra dator, men nu hittar jag inte vart jag ska prenumera på din sida… Hoppas att du kan hjälpa mig hitta lösningen på problemet.
Tack så mycket för en helt superduper blogg och jag gillar verkligen alla dina krönikor!!
Tack så mycket!
Kramar på dig!
Jessica!”

Svar: Tack för ditt fina mail, Jessica! Som vanligt lämnar jag över alla tekniska frågor till min man Gunnar, som för övrigt har namnsdag i dag hipp, hipp, hurra! Och som en oljad blixt lade han upp en stor, orange och fiffig rss-knapp högt upp på sidan, så det blir enklare att tanka ner rss-flödet.