Helena om acoa-möten

Helena vurmar lite för acoa-möten, apropå det senaste inlägget:

”Kan verkligen också rekommendera ACOA. För mig som också använder det skrivna ordet, och som även talar mycket, var det oerhört skönt att komma till ACAO där jag visserligen kunde använda mina ord, men inte tänkte innan på vad jag sa. Det bara kom. Eller ibland var jag bara tyst, och kände.
Det är en mycket speciell stämning på ett ACOA-möte, oerhört accepterande och där man kan skratta på ett speciellt sätt åt alla tokigheter som man har för sig, alla tvångsbeteenden och annat. Jag hade lite svårt för talet om ”Gud” och högre makt i början, men om man bara accepterar att det där för vara vars och ens egen tolkning av det som ger en kraft, så är det okej.
I Stockholm finns hur mycket grupper som helst (bodde där förut) och möjlighet att prova sig fram till en grupp man trivs med.
För egen del var det alldeles för länge jag var på möte, men jag har med mig känslan ändå.”

Svar: Det låter ju alldeles fantastiskt. Tack för att du delade med dig. Speciellt gillade jag att man kan pröva sig fram till en grupp man trivs med.