Sista inlägget om insemination

Stina skriver:

”Vill bara säga att: – jag är glad att min son (tillkommen genom insemination i Danmark) inte ska gå i skolan med dina barn – för jag vill inte att han ska träffa människor som berättar för honom att hans fantastiska förälder (dvs jag) är usel, naiv och fel – jag är också ledsen att min son inte ska gå i skolan med dina barn – för kanske skulle hans självförtroende och fördomsfrihet ge dina barn en positiv glimt av verkligheten väx upp!!!”

Svar: Jag har aldrig skrivit att du eller någon annan av er är usel, naiv och fel. Tvärtom har jag skrivit att jag har all respekt för att era individuella beslut är väl genomtänkta och att ni har starka skäl. Självklart förstår jag att det finns lika många mänskliga öden bakom detta som det finns barn.
Vad jag vänder mig PMot är ett samhälle där vi säger att vi inte längre har tid att bygga upp relationer, utan måste skaffa ett barn fort, nu, meddetsamma.
Och ni som är så arga över mina generaliseringar, vad är det ni själva håller på med? Ni låser er totalt i försvarsställningar och generaliserar vilt om mig och andra som har en annan åsikt än er i frågan. Och era påhopp på mina barn vill jag inte ens besvara.
Gott nytt år på er.

3 kommentarer Skriv en kommentar