Fru Schulman behöver en supernanny!

Hon har verkligen stort underhållningsvärde, Katrin Schulman. Det är roligt med tokiga människor. Men jag fattar inte varför Alex tjatar om att de ska skaffa barn. Hon känns inte precis som en moderlig typ.
”Jag går ju för fan och lägger mig när de går upp,” säger hon i en stor intervju i Svenskan.
Och det här med pengar verkar varken hon eller Alex ha någon som helst koll på.
”Jag har en egenskap som inte är så jättevanlig och det är att jag är så fruktansvärt nonchalant. Tar jag ett lån på fem miljoner och det går åt helvete får jag ta mig upp igen. Jag blir inte nervös om företaget blöder. Jag oroar mig inte.”
Känner man inte att det behövs en Supernanny där redan nu? Innan de skaffar barn.

4 kommentarer

jaja men de är ju iallafall ett PAR som älskar varandra – så de uppfyller väl alla krav du (och fotbollsfrun) har på ett godkännt föräldraskap 😉
Ville bara med detta inlägg visa att till och med du som anser att 2 föräldrar är grunden kanske egentligen tyckar att ett önskat älskat barn som kommer till av barnlängtan och kärlek till barnet kan vara bättre än ett barn somkommer till lite hipp som happ av föräldrar som faktiskt inte alls känner att de vill ha barn, och inte vill ändra sitt liv och ta ansvar för sitt barn…
Jag fortsätter att hävda att ett barn som växer upp i en trygg och kärleksfull miljö med en förälder har det lika bra som barn till två föräldrar!
Men jag inser också att du egentligen tar dig rätt att kommentera och godkänna eller förkasta alla som vill ha barn – så jag känner mig inte längre så upprörd av din ganska inskränkta syn tidigare – eftersom vem som helst som uppfyller din egen definition- ett par som älskar varandra – inte heller duger som föräldrar.

Jag hoppas att de åtminstone väntar vääldigt länge med att skaffa barn. För något mer ego-ilsket-nonchalant-par har väl sällan skådats!

Men helt ärligt – vem är du att bedöma hur ”moderliga” andra är. Vad fan är kriterierna, liksom. Bisarrt att nätet verkar ge folk tron att de kan tycka vad skit som helst om andra människor.

Himla trist med kvinnor som hackar på andra kvinnor av ren och skär avundsjuka-och tar till det vassaste vapnet de kan hitta: uttala sig negativt om en annan kvinnas sk ”moderlighet”!!!???
Skriver vi år 2008 eller år 1808?
Och känner du Katrin Schulman? Nej, skulle inte tro det va.
Du kanske skall ta och sätta dig ner och identifiera dina egna ”issus” när det gäller föräldraskap och inte projecera dina egna tillkortakommanden som mor på kända kvinnor. Jag är nämligen helt säker på att Katrin Schulman inte är problemet.
Väx upp!