Mail om pappor

Karin skriver:

”Jag är även mamma och farmor som, tillsammans med make och dotter och svärson, deltagit i sonens VT. Vårt barnbarn bor nu hos pappa efter 3 års lång VT. Det tär mycket på oss, släktingar också att se hur mamman genom advokaten ljuger och manipulerar. Ja, så var det. För oss har det ordnat sig till det bästa faktiskt. Mamman har umgänge varannan helg. Barn behöver naturligtvis sina mammor också, för det mesta. För många andra pappor (och barn) slutar det inte lika bra. En nära vän och pappa tog sitt liv för en vecka sedan. Han orkade inte kämpa längre.
Jag har arbetat med och för barn i hela mitt liv. Jag har träffat ”faderlösa” pojkar, som längtar efter pappa. Jag har träffat barn som bor hos pappa och har det bra. osv
Gör gärna fler reportage i ämnet Barn. Belys från alla håll.”