”Glöm inte att fira framgångarna!”

Jag fick ett mejl från coachen, världens bästa alla kategorier, MarathonMia. (Ni har väl inte missat senaste numret av Fitness Magazine där hon är med och berättar om sin egen fantastiska hälsoresa, se ovan).
Dagens visdomsord från coachen handlar om att inte glömma att stanna upp i vardagen och klappa sig på axeln för vad man faktiskt har åstadkommit. Även om det inte alltid blir som man har tänkt sig, eller om sjukdom och annat tjafs sätter fingrar i hjulen.
Här är ett litet utdrag, som jag bara måste få dela med mig av:

”Den här veckan vill jag att ni fokuserar på de genomförda passen och firar till helgen – fira hur långt ni har kommit, fira ett skönt långpass – eller fira att långpasset var piss men att ni var grymma och gjorde det ändå. Fira att det är grymt bra att kuta i snö, slask, is och grådassig slask. Fira ett missat pass som extra vila eller fira att influensan inte längre är lika tung. Fira att ni är ni och att ni är grymma som ni är.”

Har jag sagt att jag tycker att hon är alldeles fantastisk, Mia Thomsen? Hon är min träningsängel. Hon har lärt mig vad riktig träningslycka är. Hon har lärt mig att göra tummen upp i uppförsbackarna – för att det är så jädrans roligt att springa uppför! Bara en sådan sak, vem hade kunnat tro det för några månader sedan?
För, som Mia säger, det handlar inte om att springa fort. Det handlar om att må bra och ha roligt och njuta av att springa och röra på sig.

ps. Och by the way. Det här är mitt 4000:e inlägg på bloggen. Bara det är banne mig värt att fira.

1 kommentar

Härligt inlägg och stort grattis till både sprängd milgräns och 4 000:e inlägg på bloggen. Du har all anledning att fira.
Jag är också en av Mias adepter och jag är såå nöjd över att ha henne som coach. Hon är helt enkelt bara bäst!
Keep up the good work, till helgen får vi fira och jag ska verkligen fira hela helgen med god mat, mys med familj och löpning så klart!
Trevlig helg!