Jag är bärbar!

En annan sak som är så fantastisk med Nordic Military Training, är att vi ser ut lite hur som helst och är lite hur gamla som helst.
Jag hade en aha-upplevelse för ett par veckor sedan. Då var uppgiften att fyra kamrater skulle bära en femte uppför backen innan vi skulle springa vidare och göra lite andra halvknasiga grejer.
Men alltså, själva bärandet.
”Vi tar Hillevi!” sa alla med en mun.
Inget snack om saken.
Sedan hakade de fast sina armar under mina armar och ben och kutade iväg uppför backen, som fyra supermänniskor.
Och där låg jag alldeles paff. Paff och lycklig. Närmast euforisk.
För jag insåg ju att de ville bära mig för att jag var den lättaste bördan.
Jag var lättast.
Wow!
För en gammal klumpeduns, för en som innerst inne alltid kommer att vara en liten tjockis, hur vältränad jag än blir, så var det en fullkomlig halelujaupplevelse.
Folk bär gärna på mig. Nuförtiden. Jag är bärbar.
Tänk att det skulle dröja tills jag var 45 bast innan jag fick uppleva denna lättnadskänsla.

I morgon står ett gäng med dessa underbara människor från Nordic Military Training och jag på Hälsomässan och berättar mer om varför detta är det roligaste som har hänt oss. Kom gärna och prata – vi står i C-hallen, vid Naprapathögskolan, monter C06:41.
Välkomna!

2 kommentarer

Du är bärbar. =) Jag förstår din känsla, finns med mig hela tiden. Tur att vi inte skulle bära alla i gruppen, ni hade inte kommit långt med mig. Så känner jag.
Jag kan bära alla, ingen kan bära mig. Jag har alltid varit stor och kommer alltid vara. Min son är likadan. Stor och tung. Men även stark.
Tur jag fick mitt skelett mätt och fick kvitto på min kraftiga benstomme. Det jag skyllt på hela livet var faktiskt sant. Skönt. =)
Dock sitter en aning för många kilon på skelettet som jag kämpar med att bli av med. Därför tränar jag. Och kul är det. =) Ses på måndag!

Jomen du ÄR bärbar, Caroline. Jag var först helt säkra på att vi skulle välja dig. Och jag hade gladeligen burit dig också. Nästa gång tar vi dig!
Stark är du också. Stark som en oxe. En himla bra förebild.
På alla sätt.
Kram!
Hillevi