Heja Bill Gates

Jag vet inte hur det ska gå. Men jag har tänkt mig att mina barn inte ska spela datorspel förrän de är 18. (Men de får spela Bolibompaspelen. En liten stund ett par gånger i veckan. Och den lilla har börjat med babybanger.com)

Min man, den store webbvirtuosen, tittar lite skeptiskt på mig när jag säger sådär. Men nu har jag fått oväntat support. Från självaste Bill Gates.

”Bill Gates barn tillbringar inte så mycket tid framför datorn som man skulle kunna tro. Tvärtom tillåter Microsoft grundaren sin dotter att endast använda datorn fritt 45 minuter per dag”, skriver E24.
Tack Bill.

1 kommentar

Fast för min del förstår jag inte varför man förutsätter att bara för någon lever på att sälja datorer och mjukvara så skall hans barn leva framför datorn? Det är ju två helt olika saker.