Äntligen dags för Rookie camp!

Hillevi medalj

I kväll smäller det till igen! Jag ska börja mitt tredje rookie camp. För er som har följt mig det senaste året så vet ni att jag har gått i rehab. Jag har saknat NMT-träningen så ini bomben, men jag vet också att jag måste gå ut varsamt för att inte studsa tillbaka in i rehab – så rookiecampet blir perfekt för mig.
Och när jag ser bilden ovan, från Tjurrusets målgång förra året, så blir jag så himla glad. För det är så här jag älskar livet. När jag får använda alla mina muskler och smutsa ner mig. Och springa lopp tillsammans med alla underbara NMT-kompisar som peppar och hejar. Så detta får bli dagens målbild. Hit ska jag!

Det ska bli så himla kul att möta alla nya rookisar i kväll på Östermalms IP. Jag vet att ni alla bär på er egen historia, och jag vet också att vi kommer att ha de bästa tre månaderna i våra liv. Nu kör vi!

För er som vill hänga på rookie campet, eller bara läsa mer, så kan ni klicka här.

IMG 3882