”Hillevi är en naturlig livscoach”. Fint!

Karin Björkegren Jones är en amazing woman. Jag vet inte hur man ska uttrycka sig bättre för att fånga hennes väsen. Hon har gjort en sådan livsresa så bara hennes första fyrtio år kunde ge stoff till fem filmer minst.
Och sedan fick hon bröstcancer, precis när allt skulle bli så himla bra med nytt sommarhus i Roslagen och nytt friare liv. Vi som har följt hennes öppenhjärtliga fina blogg har sett hur hon kämpat mot cancern och konventionerna och vi var många som fick lust att hjula när hon fick besked om att cancern var borta. Haleluja!
Mitt i allt detta har hon gett ut en väldigt viktig bok, Knip, som jag har skrivit om här.

Och nu har Karin läst Experimentet och bloggar så vackert så jag måste gå och snyta mig och hjula lite till.
Tack Karin. Tack för att du är den du är och tack för allt du ger. Så här bloggar hon:

Karin bj tips