Boken Extremt kul! som Månpocket i februari – boka redan i dag!

Extremt Kul! MånpocketVarför börjar så många kvinnor över 40 extremträna? Är det fåfänga, 40-årskris eller bara en effekt av att de börjar få lite extra tid till att tänka på sig själva och sina kroppar? Hillevi Wahl är en av dessa kvinnor. Vid 45 års ålder började hon med Nordic Military Training, en av de tuffaste träningsformer som finns:

”Jag var ett kroppsligt vrak och fullkomligt panikslagen. Jag, som inte kunde springa till bussen utan att få håll och som inte hade en enda fungerande muskel i kroppen. Militärträning! Vad i jösse namn var det jag hade gett mig in i! Men redan efter första passet kände jag att det här var det roligaste jag hade gjort i hela mitt liv.”

Extremt kul! är berättelsen om Hillevis resa från soffpotatis till G.I. Jane. Det handlar om den enorma träningsglädje som finns ute i naturen, om att våga utmana sig själv både fysiskt och psykiskt, om att misslyckas och försöka igen, om att gråta och skratta ihop med ett sammansvetsat gäng där alla ska med.

Extremt kul! är en inspirerande bok om träningsglädje – och hur man hittar den. Dessutom medverkar sju kända kvinnor som berättar om hur just de hittade sin träningsglädje.

MånpocketFörhandsboka redan i dag hos Adlibris.com eller Bokus.com