Vilket år vi har haft!

VH Babben neutral

Jag sitter här och är lite sliten och småtrött och försöker summera året – kanske för att fatta. Eller för att citera Babben: Vad hände!?

Först och främst så hände ju Extremt kul-turnén. Vilket innebar att jag höll föreläsningar och deltog i träningspass på 15 platser, vi reste 1056 mil, vi gjorde minst 47 intervjuer under de fyra månader turnén pågick. Och allt detta fick jag uppleva tillsammans med 9 fantastiska instruktörer och 1620 träningssugna människor. En film om detta kan ni se här – och ladda ner träningsglädjen intravenöst!
Det var högt tempo och massor av glädje, svett och skratt och gråt. Massor av människomöten och människoöden. Men de långa resorna slet på oss alla och vissa dagar när man vaknade upp i en främmande stad kände man sig lite som Babben på bilden här intill.
(Jag har inte sett showen, men jag tror att jag måste – bara jag får någon kväll över och lyckas dra med mig en kompis.)

DSC 0438

Men vad hände sedan då? Jo, jag lärde mig orientera i Ursviksskogarna och i augusti sprang jag BAMM 2012 tillsammans med bästa Charlotte, åh, vilket äventyr det var! Det har jag skrivit om här. Och så har jag sprungit Tjejmilen och Tjurruset och en massa andra roliga tävlingar.

7f20826771cf19156a35400404224f29ea3efbed

Förutom det har jag skrivit 48 krönikor i Metro, Kommunalarbetaren, Allas, Norrtelje Tidning, Stadsmissionens tidning, DN och mama med flera.
Jag har haft 33 föreläsningar.

Plus två böcker: Elliot hittar en farfar (Rabén & Sjögren) och Experimentet – extremt kul för hela familjen (Kalla Kulor förlag), som kommer i december och blir en utmärkt julklapp till alla äventyrstörstande familjer.

Så okej då. Det var alltså det som hände. Jag har all rätt att vara liten sliten och trött. Men nu jobbar jag på återuppbyggnad med benböj och plankan och bra litteratur. Så jobbar jag.
Och ni då? Vad har ni gjort i år? (Inte sjutton måste man vänta till nyår för att summera det. Då har man så mycket annat att pyssla med.) Vad var hänt i era liv – vad blev bra och vad blev mindre bra? Blev det som ni hade tänkt?

1 kommentar

Hej Hillevi!
Jag vill också se Babben Larsson och hittills har jag inte lyckats dra med någon kompis. Vill hellst inte gå själv. Så om du vill ha sällskap säg bara till. Det skulle vara himla trevligt att träffa dig dessutom!
Hälsningar
Annika