Warning: Constant WPLANG already defined in /home/granding/flytt.hillevi.nu/wp-config.php on line 69
Rookiecamp i Jönköping och Stockholm – Hillevi Wahl

Rookiecamp i Jönköping och Stockholm

525202 10152164283026407 570771387 n
(Foto: Andreas Bergdahl/NMT)

Nu är det dags att ta tag i nya målsättningar för 2014. Det är klart att vi alla vill må bättre, bli starkare och friskare – och ha roligt! Nordic Military Training startar nybörjarkurser, så kallade Rookie Camp i Jönköping och Stockholm nästa vecka. Du kanske känner någon som skulle behöva komma igång? Du kanske vill följa med själv och peppa? Tipsa då om Rookie start i Stockholm eller Jönköping!

Läs mer om Jönköpings-NMT här.
Läs mer om NMT i Stockholm här.

”Alla som går rookien är otränade, skraja och förväntansfulla. förutom att man blir i form i raketfart så blir man också ett sammansvetsat gäng av kompisar som hjälps åt och peppar varann, så jag tycker absolut du ska lämna tankestadiet och trycka på anmälknappen.”
(Anna Busan Danieli)