Militärträning för själens skull

Svd extremt kul

Svenska Dagbladets Idagsida har haft en oerhört viktig och utmärkt serie som heter ”Träning för själens skull”. Därför är jag extra glad över att NMT-träningen får vara med i dag som ett bra exempel på hur man stärker sin själ och självbild med gemenskap, humor och fysisk aktivitet.
”Allt föll på plats när Hillevi Wahl började med militärträning, en extrem motionsform som ökar snabbt bland kvinnor. De malande negativa tankar hon umgicks med under perioden med ätstörningar har vänts till stärkande positiva. ”Vecka efter vecka nöts det in att man är bra.”

Psykologisk salong.
Den 9 maj är Hillevi Wahl och psykiatern Jill Taube gäster i Psykologisk salong på Stadsbiblioteket i Stockholm. Tema: Träning för själens skull. Samtalsledare: Idagredaktionens Maria Carling.