Kickstarta hösten på NMT-dagen på lördag!

Sparkatrad

Nu är det äntligen dags igen! På lördag, 25 augusti, blir det ett extremt kul gratis prova-på-pass vid Fiskartorpet, i Lill-Jansskogen i Stockholm. Tiden är 10.00-12.00.
Det blir som vanligt en härlig kickstart inför hösten. För nu är det väl dags att ta tag i träningsglädjen, endorfinerna och skita ner sig lite, eller hur?

Jag kommer att finnas på plats och svara på frågor om allt mellan himmel och lera och ge möjlighet att köpa signerade böcker, Extremt kul, för det facila priset av 100 kronor (290 kr i butik).

Armkrok
?Ta med oömma kläder – handskar! – lite envishet och gärna ett gott humör. Det här blir extremt kul! Ju fler som kommer desto roligare får vi. Du behöver inte ha tränat någonting innan. Alla kör på sin egen nivå.?
Det finns några få platser kvar att vara med på rookie-campen som börjar 4 september på Östermalms IP och 5 september i Tantolunden. Så skynda och anmäl er om ni redan vet att ni vill vara med i höst. Det kommer att bli folkligt, festligt och fullsatt. Och alla ska med. För tillsammans klarar vi vad som helst.
Nu kör vi!

Tillsammans

[googleMap name=”Lördag 25/8 kl 10: Fiskartorpet” width=”680″ height=”400″ directions_to=”false”] Björnnäsbacken 15, Stockholm[/googleMap]