Nu satsar NMT lite extra på nybörjare!

Nmt rookieaug 1

Nmt rookieaug 2

Äntligen! Så känns det när man får gå och träna med skönaste NMT-gänget. Jag ska dit i kväll, och som jag har längtat!
De flesta av er vet min story, hur jag gick från träningshatande klumpeduns till totalt NMT-euforisk på första prova-på-passet. Det var det roligaste jag hade gjort i hela mitt liv. Inte hade jag en aning om att träning kunde vara så beroendeframkallande roligt.

I höst satsar Nordic Military Training lite extra på alla er som är otränade. På alla er som vill hitta motivationen. På alla er som anar det där som jag har upptäckt: Att en stark kropp håller ihop en vinglig själ.
Det börjar med ett extremt kul och gratis prova-på-pass 23 augusti klockan 09-11.
Anmäl dig nu! Det gör du lättast genom att klicka här.
Du kommer inte att ångra dig. Gör det för att du är värd det här, det är din tur nu.

Själva rookiecampet startar den 1 september – och jag lovar att det kommer att bli en underbar resa för både kropp och själ.
Här kan du anmäla dig till rookiecampet.