Stort reportage om nya boken i DN Söndag

Dn sondag hillevi

DN Söndag i dag: Drog eller sekt, Hillevi Wahl bryr sig inte om vad det kallas, hon hyllar sitt eget ­träningsberoende och brinner för att lyfta stockar, springa in i bildäck och skrika i skogen. Med sin nya bok ­”Extremt kul” och en föredragsturné ska hon nu frälsa fler soffpotatisar med militärisk träning.

4 kommentarer

Inspirerande, artikeln i DS Söndag.
Inte bara för att komma igång och ”tokträna”, utan för allt i livet. Att bli den man vill bli.
Tack! Nu ska jag bli den kvinna jag alltid velat bli 🙂

Tack Ann. Ja visst blev det fantastiskt fint och jag fullkomligt älskar rubriken. Jag önskar dig varmt lycka till med att bli den kvinna du alltid har velat bli. Heja dig! 

Köpte din bok Extremt kul. Trevlig bok som fått mig att lägga in ”trevliga” rus rätt in i skogen med inslag av armhävningar, upphopp, plankan o annat kul en dag i veckan utanför min löpträning, helt på egen hand. Älskar det. När jag diskuterade tjurruset med en vän tvekade jag inte, anmälde mig direkt som du gjorde inför NMT. Kollade i deltagarlistan o såg ditt namn. Häftigt. Får önska dig ett härligt skitigt lopp o tacka för inspirationen att springa till skogs.

Tack vad roligt! Men ska du inte komma och testa ett NMT-pass – om inte för att få inspiration till andra roliga skogsövningar? Du vet väl att det finns en massa bra info på min andra blogg: http://extremtkul.se/