Warning: Constant WPLANG already defined in /home/granding/flytt.hillevi.nu/wp-config.php on line 69
Ljuvliga Juliana tog omslagsfoto – Hillevi Wahl

Ljuvliga Juliana tog omslagsfoto

Juliana

…till boken om vårt Experiment som kommer senare i höst. Visst är hon skön, min absoluta favoritfotograf Juliana Wiklund (morethanwords.se).

Vi var ute och paddlade i Stockholm och så mycket kan jag säga, som att det gungar mer här än i Roslagen. Vi hade understundom lite problem med att fickparkera framför kameran. Men annars var allting härligt och ljuvligt.

IMG 4209

IMG 4205

IMG 4203

IMG 4189

IMG 4187

2 kommentarer

Hej Hillevi, jag ska testa NMT i kväll. Jag är den där som  alltid blev vald sist i skolgympan – liten och klen och inte så bra på sport alltså – så nu är jag lite skräckslagen… Tänk om jag är den enda som är ny i kväll? Läskigt …