Boksignering på Väddödagen 25 juli!

Nu är det klart! På Väddödagen den 25 juli så signerar jag böcker på ICA Supermarket Väddö i Älmsta. Jag har med mig allt från barnböcker till romaner och peppböcker som Våga, allt sitter i huvudet, Extremt kul och Experimentet.
Allt till fantastiska priser!

Boksignering i full gang Norrtalje Folkets hus

Väddödagen är den nya folkfesten i Älmsta. Här finns allt för hela familjen – ansiktsmålning och godisregn för de minsta, tivoli och chans att få öppna bron med brovaktare för de lite äldre, grilltävling för den matglade, blöta tävlingar för den hete, lotterier för den lyckosamme. Musik och annat skoj från scen och alltid vackert väder!
Så ta tillfället i akt och besök vår fantastiska ö i Roslagen. Och kom och köp böcker för sjutton gubbar, så får ni både en varm kram och en liten pratstund och massor av pepp av mig.

Vad: Boksignering av Hillevi Wahl
Var: ICA Supermarket Väddö i Älmsta
När: Fredag 25 juli klockan 13-16

Läs mer om Väddödagen här.