Äventyr 23: Hoppa studsmatta bungee

IMG 2259
Det är skillnad på studsmattor och studsmattor. På Mallorca hade vi ett Tivoli som granne – och barnens favoritsysselsättning var såklart att hänga där på kvällarna. Inte minst för att Tivoliägaren är en sådan trevlig prick. Han kände igen oss från förra året och gav oss lite VIP-behandling. Egentligen fick man hoppa tio minuter för fem euro, men minst varannan gång fick barnen hoppa gratis.
Bungeestudsmattan ockuperades således av killarna – och de sista dagarna även av Lykke som aldrig ville sluta hoppa. Högt, högre – och ända upp till himlen.

KOSTNAD: 5 euro/10 minuter

BETYG:
Gunnar: 4. Tredje dagen ville också Lykke hoppa och jag riktig såg hur hon växte flera cm när hon också fick. Det var en fröjd att se henne flyga upp. Efter det ville hon hoppa varje dag.
Hillevi: 4. Jag har ju hoppat en del bungyjump i mina dagar, från broar och andra hiskeliga ställen. Så jag förstår verkligen charmen av att det kittlar i magen. Och det är härligt att se hur barnen blir modigare och modigare.
Elliot: 5 – nej, förresten 4. För vi hoppade så länge så jag mådde illa.
Movitz: 4310. Roligt. Bara roligt.
Lykke: 54678910! Jag tyckte det var jättekul, men jag ville hoppa ännu högre, ända upp till himlen, där uppe!

IMG 2254

IMG 2252