Warning: Constant WPLANG already defined in /home/granding/flytt.hillevi.nu/wp-config.php on line 69
På lördag kommer jag till Sollefteå! – Hillevi Wahl

På lördag kommer jag till Sollefteå!

Hillevi wahl Sollefteå På lördag kommer jag till Sollefteå bibliotek och pratar om det här svåra med att vara människa. En känslig människa med en historia och ett längtanshål, kanske rentav. Var kommer detta längtanshål ifrån – och vad fyller vi det med? Det har jag funderat mycket på, hittat en del svar och skrivit några böcker om. På lördag delar jag med mig av mina insikter.
Det är fritt intrände, alla är välkomna, jag tar med mig ett gäng böcker och signerar självklart till dem som vill – och så här står det på affischen:

Plats: Sollefteå bibliotek
Fritt inträde
Pyssel för barnen – i annat rum – under föreläsningen
Arrangeras i samarbete med IOGT-NTO och NBV
Välkomna!
[googleMap name=”Lördag kl 13: Sollefteå bibliotek” width=”625″ height=”300″ directions_to=”false”]Storgatan 59, 881 30 SOLLEFTEÅ[/googleMap]