Ge det här fyra minuter!


Så viktigt, så bra, så enkelt – och så förfärligt.

2 kommentarer

Bra och effektivt meddelande – och efter att du ”visat muskler ” i P1 så tycker jag att det är läge att understyka att det är skillnad på en funktionell hälsosam kropp med muskler och en ”utseendekropp”. Min dotter är elva och än så länge väldigt tillfreds med sitt utseende eftersom hon är mer intresserad av vad hon kan göra med sin kropp än hur den ser ut. Men jag ser också att det bara är en tidsfråga – mitt fokus är att boosta henne med en massa kul självtillit för allt hon bidrar med i världen så att den där troligen ofrånkomliga utseendefixeringen i tonåren inte påverkar henne för mycket.
Sedan kan jag tipsa om att det kan gå över… jag är 59 och har helt tappat intresset för hur jag ser ut ur någon slags skönhetsvinkel. Jag tänker på vad jag vill utstråla – mogen kompetens – och försöker utforma mitt utseende efter den bilden. Med NMT kanske jag skulle kunna få till någon liten muskel också…

Jamen absolut. Kom och lek med oss, du har precis rätta tänket. I skogen finns inga speglar och alla struntar högaktningsfullt i hur de ser ut. Möjligtvis kan vi garva åt varandra när vi är osedvanligt leriga eller blöta. Men i övrigt är det bara glädje över att ha en kropp som fungerar. Så varmt välkommen till det sköna gänget i NMT!