Min nya bok är här – kom på smygrelease!

Boken har kommit

Nu har boken kommit! Och ni är alla hjärtligt välkomna på en smygrelease-happening för min nya bok ”Extremt kul – du kan, du vill, du törs!”.
Egentligen släpps inte boken i handeln förrän den 12 januari, men mina läsare, NMT-kompisar och facebookvänner och deras nära och kära får en unik chans att komma och köpa boken på NMT-basecampen på Östermalms IP i morgon kväll, och på Zinkensdamm torsdag kväll.
Böckerna säljs för 125 kronor (ordinarie pris cirka 280 kr) och kan fås signerade på plats och ställe. Köper du tre böcker – och varför inte, det är en kanonfin julklapp – så får du dem för 340 kr (ord pris 840 kr).

The Extremt-Kul-roadshow-smyghappening inleds kl 17.00 med ett författarsamtal på cirka en halvtimme. Därefter finns tid för boksignering – innan träningen sätter igång som vanligt klockan 18.00. Och självklart är alla som vill prova på ett gratispass hjärtligt välkomna!

Vill du komma och köpa en signerat exemplar av ”Extremt kul”-boken, skicka ett mail till info@nordicmilitarytraining.se.

Vill du köra ett Extremt kul prova-på-pass efteråt kan du klicka här för att anmäla dig.

Tid: Onsdag klockan 17.00 (träning kl 18.00).
Plats: Östermalms IP.
Karta hittar du här.

Tid: Torsdag klockan 17.00 (träning kl 18.00)
Plats: Tantolunden/Zinkensdamm.
Karta hittar du här.

2 kommentarer

Jag kunde, jag ville, jag tordes 🙂 Tack snälla du för ditt mottagande av mig idag 14/12 på provpasset. Du är en fantastisk förebild och inspirationskälla. 
Nu ska jag slänga mig över din bok med hull och hår, precis som jag gjorde med ”Hunger flickan”
Hoppas det blir fler träningspass tillsammans.
Kram Andrea 

Ja, du var helt fantastiskt grym och jag är så himla glad att jag fick en chans att lära känna dig. Vi gillar kvinnor med pannben och det riktigt lyste om dig. Härligt! Nu busar vi loss hela vintern. Jajjemän!