Hanna – Veckans NMT:are

Hanna är en sådan där tjej som alltid är stålande glad. Som gör oss andra i NMT-familjen lika glada. Och ju mer hon har fått ta i under passet, desto bredare blir hennes smajl. Hennes glittrande lycka över att få den här ”egentiden” och egoboosta sig själv och sin kropp – detta har vi pratat mycket om i omklädningsrummet – smittar av sig och gör hela NMT-gänget på ett skönt full-i-sjuttonhumör.

Hej Hanna Öquist, 43 år, varför började du på NMT?
Jag hörde om NMT genom två kompisar som tränar aktivt. Efter tre graviditeter och halvvägs i livet kändes kroppen inte så pigg längre och det behövdes en radikal förändring. Efter att ha läst om rookiecampen på nätet anmälde jag mig raskt för att sätta den förändringen i verket. Basta!

Hur mycket tränade du innan du började på NMT?
Jag simmade ett par gånger i veckan.

Varför är det så kul med NMT?
Jag har aldrig trott mig vara en springmänniska, men här har NMT har transformerat mig. Nu får jag samma flow i huvudet nu när jag springer som när jag simmar och det trodde jag inte var möjligt. En fantastisk vinst.

Vad har du för målsättning med NMT?
Att bli stark i kroppen och slippa häcka i vassen sommaren 2012!

(Nänänä! Inga häckar i vassen, Hanna! I sommar ska vi kasta oss hämningslöst i vattnet. Och göra några burpees i vattenbrynet. Eller nåt annat galet. Eller hur!)