Jag ska bli bättre på kommentarer!

Kanske kan jag skylla på att för länge sedan, när bloggen startade, så fanns inte kommentorsfunktionen. Så länge sedan är det.
Så jag kom aldrig riktigt in i det där med att svara direkt, heller.
Eller är det bara en dålig efterhandskonstruktion?

Hur som helst: Från och med nu ska jag bättra mig. Till höger ser man – ju – senaste kommentarerna. Och jag ska försöka hinna med att ta för vana att gå in och svara. För jag gillar ju när ni skriver!
Jättemassor.
Så förlåt mig.
Och kommentera gärna, nu när ni kan få svar direkt!

2 kommentarer

Jag tror det är därför du får förhållandevis få kommentarer. Får man inget svar, så slutar man ”prata”. Det blir för mycket Fröken Ur över det hela. Och faktiskt ganska oförskämt, om du frågar mig. Men kul att du inser det!
.-= Doriss senaste blogginlägg: ..Varför är de så giriga? =-.

Doris, jag har svarat många privat också, så sådär särdeles oförskämt är det inte. Allt behöver inte synas på bloggen. Och det står var och en fritt att läsa bloggen och kommentera eller maila. Jag kräver ingen motprestation. Jag skulle ju kunna säga detsamma, att det är oförskämt att inte kommentera, att alla bara tjuvläser utan att ge något tillbaka, eller hur?
Men vi har olika mycket tid i livet. Jag hinner inte alltid med. Jag försöker prioritera mitt jobb och mina barn. Och jag förstår att mina läsare inte heller har en massa extra tid, eller vill synas.
Men när ni gör det, så vill jag gärna säga att det betyder massor för mig, så jag ska försöka och se om jag kan hinna lite mer nu och över sommaren åtminstone.
kram!