Jag är lite kär i Nour El-Refai

27B45E9E-B389-4FA9-827F-412F444EE46E.jpgNi har väl lyssnat på hennes Sommarprogram? Det måste ni. Alla måste det. Om det så är det enda ni ska lyssna på i sommar. Sällan har jag blivit så berörd.
Alla som jobbar i skolan borde lyssna, alla som har ett flickebarn, alla som har en unge som inte är som alla andra. Alla som har försökt följa sitt hjärta, alla som någon gång har skrattat eller försökt få andra att skratta. Alla som har försökt hitta kärlek, trygghet och passion i samma person och misslyckats – eller lyckats.
Alla som älskar sin mamma. Alla som har en mamma som är klokare än livet.
Alla som försöker vara en mamma som är klokare än livet.
Alla som tycker något om kvällstidningar.
Ja, förresten alla måste lyssna – om du så bara har sett på tv. Någon gång någonstans.
Ladda ner i ipoden och lyssna.
För hon är en jävla fin tjej, den där Nour, på ren svenska.

2 kommentarer

Kan bara hålla med föregående talare, vilken tjej! Å vilket fantastiskt bra sommarprogram hon gör! Det bästa i historien! Har lyssnat på Nour 4 gånger! Om och om igen! Tack, Nour! Om du läser detta, TACK för att du finns! Fortsätt med det du gör! Du är en sann inspiration inte bara för mej utan för många många andra!

Ett av de bästa sommarprogrammen jag hört. Blev mycket berörd. Nour, om du läser det här (vilket kanske är mindre troligt, men nån du känner kanske gör det) – du verkar vara en fantastisk människa, världen behöver fler som du.

Puss!