Leif GW insmord i majonnäs

Nöjesguiden har en underbar intervju med Leif GW Persson. Här hemma är han husgud. Och jag kan inte låta bli att bjuda på några GW-ismer:
Om norrmän:
”…där satt norrmännen och surade och glodde snett på mig. Då hade det inte det minsta med majonnäs att göra, möjligen den där randiga Kalles Kaviar som de har lyckats hitta på. Det är väl den mest väsentliga produktutvecklingen i det landet.”
Om mördare:
”Den största enskilda gruppen är ju ganska vanliga människor som har fått något totalt avbrott i elskåpet så att de har hamnat i en situation som de inte kan hantera. Det klassiska mordoffret är i första hand bästa kompisen och på andra plats kommer frugan. Utöver det är det mycket ovanligt att man har ihjäl någon.”
Om Thomas Bodström:
”Vissa människor är på något sätt givna som kontraindikatorer, om de säger att det ska vara på ett visst sätt vet du just genom att det är dem som säger det att det rimligtvis är precis tvärtom. Bodström är en sådan. Jag tror aldrig vi har haft en så pass klen justitieminister, och då har vi haft ganska många som varit jävligt klena. Han har gjort mängder av misstag. Hans pappa var heller inget snille.

1 kommentar