Nyfiken på…Benny Haag

Jag älskar Benny Haag. Jag älskar krigare. Han har gjort en sån jäkla resa med alkoholen. Och Benny Haag älskar sin fru. ”Hon är min idol”, säger han i min intervju i Allas Veckotidning:

”Vi lever ju i en tid när man räknar kärlek i antal samlag i veckan. ”Oj, två gånger om dagen – är ni så kära?” Det skulle jag vilja säga är missbruk.
Men det mest kärleksfulla någon har gjort för mig, det var att gå med mig till Maria Beroende. Medan jag stod där med mina mörka solglasögon så sprang hon omkring och letade efter var vi skulle vara någonstans. Det är det största kärleksbeviset jag har fått i hela mitt liv.”

Jag har sagt det förr. Livsvisdom för bara 22 kronor. Spring och köp. Eller prenumerera. Allas har ”32 kryss som får dig att skratta” den här veckan. Bara en sån sak.