Sally om skilsmässor

Fina Sally, med förmodligen världens lyckligaste skilsmässa i bagaget, skriver om bra separationer (Låter nästan som en Kikki Danielssonlåt, för övrigt: Jag ger dig bra separationer Som kan leda till nåt mycket mer. Och jag tror kärleken är på väg. med stora steg.)

”Halloj Jag tycker också det är viktigt att lyfta fram bra separationer, och framförallt GODA RELATIONER. Det finns många sådana, och varför inte belysa dessa, så folk ser exempel på hur det faktiskt kan gå till…
Kanske en bok/artikel där ungar berättar hur glada de är för att deras föräldrar kan umgås/vara vänner/prata/ komma överens/ta en fika, eller vad som helst. Där lite större ungar kan se tillbaka på sin uppväxt vad DE uppfattade som positivt mellan sina separerade föräldrar.
Göra DET perspektivet till ngt normalt, istället för motsatsen.
Typ så tänker jag..:-).
Kramkram/Sally”

Svar: Ja, jag vill gärna ha fler goda exempel. För de flesta som skiljer sig ballar ur totalt. Åtminstone i början. Det ska liggas runt och det ska bråkas om pengar och det ska grälas i veckor om en brödrost. Ni som har lyckats separera utan bråk och gräl – hur gjorde ni?

1 kommentar Skriv en kommentar