Chock i röda kuvertet

Har ni också fått era pensionskuvert?
Har ni öppnat dem?
Gör det inte. Man får bara ont i magen.
När vi blir gamla kommer det inte att finnas något som heter pension. Det är bara att börja spara i madrassen. Eller köpa guldtackor. Eller slösa bort pengarna medan man kan.
Eller också får vi leva på blodpudding som oldies. Vilket inte är helt fel. Det är rätt gott, när jag tänker efter.
Så skit i att öppna kuveret. Hör ni det? Gör något roligare, lek med barnen, spela spel. Ät lite chips. Vad sjutton som helst. Men inte öppna kuvertet. Lova det. Släng skiten.

3 kommentarer

Ja, jisses, där sa du ett sanningens ord – att man bör strunta i det kuvertet. Här är en som kommer att få en, om möjligt, ännu risigare ålderdom, än nutid – without doubt – och det vill jag inte bli påmind om genom att kolla i kuvertet…Bra uppmaning! Jag tror jag städar garderoben istället…Kramkram/Sally

Jag öppnade mitt. Blev glatt överraskad. Med 0 % tillväxt kommer jag frå typ 8000 i månaden. Det tycker jag är helt okej för att inte jobba! men man kan kanske räkna med mer än 0 % tillväxt? Dessutom tillkommer ju det som arbetsgivare genom åren betalat in.