Exakt när blev alkoholen likvärdig med själva livet?

Här är dagens kolumn i Metro, med rubriken ”Exakt när blev alkoholen likvärdigt med själva livet”.
För en gångs skull är kommentarerna vettiga.
Kommentera gärna du också.

1 kommentar

Ja vad ska man säga.
Detta verkar ju vara vanligt trots allt,,att man får konstiga frågor om man inte dreicker.
Samma för mig, jag dricker inte i mina barns sällskap och jag dricker inte så mkt annars heller mkt pga att jag har kronisk migrön och den triggas av alkohol, men också för att jag inte tycker att det är så himla viktigt längre, som tonåring och upp till 22 javisst då var jag som alla andra, söp och hade kul och gjorde bort mig och det är ju mer el mindre naturligt, det som förvånar mig är de som fortsätter upp i åren och även efter sen man fått barn i nästan samma tempo.
Jag vill påstå att då har man nog nån vilja att fly bort från sitt liv.
Näe bort med spriten ur barnens liv säger jag, jag har sett på nära håll vad även små mängder kan göra för barn, Usch
Fortsätt du att propagera.
Kram