Hemlösa får gratis på Obamas bal

Sådant här gör mig så himla glad. Det är ju helt rätt att hemlösa ska få gå gratis på Obamas fina bal.

Mannen bakom detta initiativ är en lång, vältalig affärsman från Virginia, Earl Stafford, som bjudit in några hundra av det som annars skulle kallas samhällets olycksbarn; hemlösa, misshandelsoffer, utvecklingsstörda och fattigpensionärer.
Vilken kille han verkar vara, Earl Stafford. För att inte tala om hans fru och dotter:

”–Jag, som en typisk man, tänkte att det räcker väl med hotellrum och balsal, men min fru och dotter invände att deltagarna måste få känna sig eleganta också – så nu har vi balklänningar, smokingar och make- up, berättar Earl Stafford.”

Lämna ett svar

Required fields are marked *.


Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.