Jag och min nya kudde!

Man ska välja grannar med omsorg, det har jag alltid sagt. Det är minst lika viktigt som antal kvadratmeter eller färg på väggarna.
Sina grannar ska man stå ut med ett bra tag. Och då gäller det att kvalitetssäkra dem.
Jag har bra grannar, kanske världens bästa. Det har jag skrivit om förut, här bland annat. En kommer in och barnsäkrar bokhyllan när det behövs, en kommer ner med ett flak med ägg då och då, en annan råkar bara vara idrottsnaprapat precis när ryggen låser sig och kommer ner med massagebänk och laserapparater och hela kittet.
Just denna laserkvinna råkar dessutom ha en man som tydligen marknadsför kuddar. Något jag inte alls hade en närmare tanke på när jag beklagade mig över att jag blev så stel i nacken när jag sov.
Och – pling-pling! – så kommer laserkvinnans man ner och säger att jag kan få pröva en kudde, en typ tempurkudde, fast den kostar bara hälften så mycket.
”Men oj, tack!”, säger jag lite rört och kramar kudden.
Alla i familjen vill prova den och snart är vi fem som ligger på samma kudde. Sedan får jag närmast smuggla undan den för att ha den i min egen säng.
Nu har jag prövat kudden några nätter och jag är helt såld. Så otroligt skön att sova på, man smälter bara ner i kudden, som i en varm famn.
Jag bara få göra lite reklam för denna kudde. Jag tror att det kan vara årets bästa julklapp till någon man tycker om. Som behöver sova bra. För bra sömn är minst lika bra för återhämtningen som rätt mat.
Zomna heter den. Mirakelkudden. Och du kan beställa den på hemsidan, här.