Anna om tidningsläsande bebisar

”Hej Hillevi!
Ser att du också har en tidningsläsare i familjen. Visst är det mysigt!
Vill bara ge dig ett litet tips… Ta ur gemen/klamrarna innan hon går loss.
Vår stora tjej, nu fem år, läste tidningar varenda dag med sin pappa när hon var bebis. Men allt rivande och slitande och grejande gjorde att ett eller annat gem föll loss och det lilla pincettgreppet på bebben kom visst fram. Utan att vi märkte det alls.
Frida hostade och hickade och fick allt svårare och ansträngdare att andas under några timmar innan vi åkte i ilfart till akuten utan att fatta ett jota. I bakre svalget/halsen satt ett tidningsgem hon svalt fast och rev och slet och gick längre ner i luftvägarna varje gång hon andades eller svalde. De lyckades få upp det och allt gick bra, men FY VAD OTÄCKT. Vi har sparat den lilla vassa klammern i äggkoppen för grejer-Frida-svalde-som-bebis och jag ryser varje gång jag tänker på det.

hälsar
Anna R”

Svar: Fy vad läskigt. Vi får hålla koll på klamrarna.