Man köper en soffa…

…och var vill grabbarna boys sitta?
Just det.

5 kommentarer

Tja vad ska man säga kanske hade räckt med en kartong.. Men nu får ju du och din man soffan för er själva 🙂

Haha, så otroligt söta. Ja kartongen är alltid bäst, eller det var iaf det bästa jag viste som barn när mina föräldrar köpte möbler.
De tyckte vid ett tillfälle att de gjorde världens bästa investering och köpte fåtöljer till mig och min syster.
Vi har inte suttit så mycket i fåtöljerna, men vi bosatte oss i kartongen. Lekte i den, sov i den, pyntade den osv. Efter nästan ett år fanns det inte så mycket kvar av vår lådda (som vi kallade den) och vår pappa försökte slänga den…..
Det gick inte så bra, såhär nästan 15 år senare har fåtöljerna skänkts till myrorna,min syster och jag har flyttat hemifrån och låddan, ja den finns kvar i mina föräldrars garage. SÅ,underskatta aldrig en kartong! hehe
Jag har läst din blogg länge, du skriver klokt och bra!
// Anna