Rapa, skita och äta

Ni har väl läst den här boken, Vardagsfeminism av Jennie Sjögren. Det är en liten handbok om hur man fixar jämställdheten i vardagen. Den har några år på nacken men är ständigt aktuell. Och rolig. Vad sägs till exempel om det här citatet:

”Ja, men jag tänker nog vänta tills han blir lite äldre, nu är det bara rapa, skita, äta, jag väntar nog tills han blir något år eller så. Sedan får man ju tio dagar direkt efter födseln, fast jag har två viktiga motioner som ska upp nu, så jag ska fråga om jag kan ta mina dagar senare.”

Så sa Jan-Emanuel Johansson när han blev pappa. Ni vet före detta riksdagsledamoten och Robinsonvinnaren.

1 kommentar

Precis när jag funderat klart och tänkte kommentera ditt inlägg om Belinda, vikt och vin från igår så har du tagit bort det?
Hoppas att det var för att du kände att det var på en pinsamt låg nivå…
Allt är inte svart eller vitt.